Tirsdag og Fredag 10-18,Torsdag 16-19

KOPPING - VAKUUM BEHANDLING  

En rask og effektiv vei til frisk muskulatur 

Hva er kopping ?

Kopping er en teknikk der vi bruker både glass ,plastik, gummikopper for å skape vakuum og øke blodsirkulasjon mellom hud og muskler. Vakuumet som skapes åpner hudens porer som er med på å stimulere sirkulasjonen av blod, og hjelper med å drenere avfallsstoffer raskere ut av kroppen.

Man kan enten jobbe med stående kopper eller glidende. I de fleste tilfeller kombinerer vi begge disse to.

Hvordan foregår kopping?

Normalt sett får koppene sitte på området i 5-10 minutter. Flere områder kan behandles samtidig. Det kan oppstå blåmerker og lignende etter behandling. Pasienter med blødningsforstyrrelser eller gravide bør ikke behandles på denne måten.

Kopping kan benyttes mot

-muskulære smerter /muskelknuter 

- hodepine, migrene

-kroniske smerter

-dårlig blodsirkulasjon og lignende.

 

Ansikt kopping

Ansikt kopping gir oksygen til ansiktsmusklene, noe som kan bidra til å stimulere produksjonen av kollagen og elastin. Kollagen holder huden fast og økt blodsirkulasjon gir oksygen og næringsstoffer til hudcellene, noe som er grunnen til at mange opplever at huden ser smidig og skinnende ut etter en kopping. Å "suge" huden din med små, myke kopper kan også bidra til å redusere puffiness og flytte lymfe rundt, skulpturere ansiktet, nakken og kjevelinjen. Du skyver koppene i oppadgående strøk, noe som bidrar til å tone og løfte huden.